Witte Gei’t?! door Bob Maassen

Workshop Koud Bellen
UWV Nijmegen, 6 december 2017
Door: Bob Maasen

Daar zit je dan als 43 jarige met 17 jaar werkervaring bij een bank, wéér bij zo’n workshop  van het UWV. Altijd leerzaam, meestal wel leuk en een sollicitatieactiviteit, lekker meegenomen!

Vandaag; Claudia Bouwens, BELmeisje. Het schijnt wat bijzonders te zijn. Niks voorbereid want ik ga er graag met open blik in (lees: te druk met een tijdelijke part-time fysieke baan en voorbereiding om zelfstandig te worden?)

Met enig Brabants Gezond Boerenverstand en een flinke dosis wetenschappelijke weerstand ben ik er klaar voor.

Ruim 2 uur later ga ik, aangenaam verrast en in opperbeste stemming weer naar huis.

Claudia doet wat ze zegt en heeft dit haar ding gemaakt. Andere trainers komen nogal eens gemaakt over (het is ook heel knap als je een verhaal wat je al honderden keren hebt gedaan spontaan kan laten klinken). En vaak verkondigen ze programma X of cursus Y. Ik denk graag zelf en niks is heilig.

Enigszins afgeleid door de blote voeten tactiek (wat is dat voor tattoo?) en vakkundig gebruikt gemoedelijk Brabants, blijf ik bij de les.

Claudia zegt het niet, ze doet het. Met deelnemers die ze (enigszins) heeft voorbereid en gewoon PATS, BOEM, zomaar iemand  uit het publiek. Wie wil er nu niet echt geholpen en even bij de hand genomen worden tegenwoordig, zeker in de huidige individuele  maatschappij.

Ze is een kadootje, de veren in haar reet zijn verdiend en ik steek er graag nog wat bij.

Kei goed en houdoe

Bob Maassen

Meer weten over Bob?
Ga een connectie met hem aan op LinkedIn.