ReferentiesDit zeggen mijn klanten

vacature

René Musters – Remmerswaal Loonadviseurs

#Werkgever #Vacature

 

Bij Remmerswaal Loonadviseurs ontstond onderbezetting door uitval van een collega als gevolg van een verkeersongeval en daarbovenop kwam nog de aankondiging van een zwangerschapsverlof. Kortom tijd om er iemand bij te zoeken. Maar met 12 vrouwelijke collegae geen makkelijke taak om een geschikte kandidaat te vinden. Ik ken Claudia van Rode Loper Event in Bergen op Zoom. Door haar bijzondere aanpak was ik benieuwd naar haar visie. Onze samenwerking heeft een prima functionerende collega opgeleverd. Ik beveel Claudia aan, omdat ze door haar eigentijdse en eigenzinnige aanpak tot betere resultaten komt dan de traditionele arbeidsbemiddelaars.

workshop_1

Ine Huisman – Bestuurslid Netwerk55Plus Oosterhout

#Workshop “Solliciteren, anders denken, anders doen”.

 

Ik raakte mijn baan kwijt en kwam in mei 2010 in de WW. Ik heb Claudia ontmoet bij Netwerk 50+ Dongen. Zij gaf daar de interactieve workshop: Solliciteren, anders denken, anders doen. Zelf was ik toen bestuurslid van Netwerk55Plus Oosterhout. Claudia was bereid ook voor deze stichting een workshop te geven. De workshop bracht een positieve wijziging van mijn cv en LinkedIn profiel. Samengevat leerde ik anders omgaan met solliciteren en LinkedIn te gebruiken. Ik ben van mening dat dit heeft bijgedragen aan mijn huidige baan. Ik beveel Claudia aan omdat zij je vol energie en passie een frisse en vernieuwende kijk op het solliciteren geeft.

IMG_8072-bw

Ronald Reunis – Directeur Philips Lightning

#Jurylid #SYTYCW Roosendaal

 

 

Op uitnodiging van Claudia zat ik in de jury van #SYTYCW Roosendaal.Dat wilde ik wel. Onze samenwerking bracht me inzicht in de lokale arbeidsmarkt,haar methoden en haar enthousiasme. Ik beveel samenwerking met Claudia aan.Ze maakt iets los bij mensen. Ze heeft daarbij een directe manier van handelen die wat ongewoon maar doeltreffend is.

BUTTON-5

Rens van Gils

#Werknemer – Box 2

 

 

Ook ik werd naar 25 jaar hard werken geconfronteerd met ontslag. Bij de sportschool adviseerde iemand mij contact op te nemen met De ArbeidsBELmiddelaar. Ik heb eerst op haar website gekeken en mijn interesse was gewekt. Claudia heeft me goed ondersteund. Helaas heb ik nu nog steeds geen werk, maar de samenwerking met Claudia heeft me zo ver gebracht dat ik overweeg om als zzp-er aan de slag te gaan. Ik beveel Claudia aan omdat zij je de handvaten geeft om je zoektocht naar werk tot een succes te maken.