WerknemerBlijf je boksen of ga je boxen?

Ik wil een baan!

Vol goede moed open je je e-mail. “Naar aanleiding van uw sollicitatie moeten we u helaas…” Weer een afwijzing. Eigenlijk moet je nog blij zijn dat je een reactie krijgt. Je zucht terwijl er een traan over je wang glijdt. Wat kost het vinden van een baan je onvoorstelbaar veel energie. En het ergste is, na al die afwijzingen is er van je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen weinig meer over. Je probeert van alles, maar niets lijkt te werken.

Klopt toch? Hoe ik dat weet…

Een aantal jaren geleden zat ik in jouw situatie. Rug tegen de muur, afhankelijk van een uitkering, een uitzichtloze situatie. Tot…
ik met een laatste krachtinspanning op zoek ging naar mijn talent. Het anders aan ging pakken.

En dat gun ik jou ook!

Box 1

Strippenkaart 3 uur

Box 6

Box 2

Strippenkaart 6 uur

Box 9

Box 3

Strippenkaart 9 uur

Dus, blijf je boksen of ga je boxen?

Natuurlijk begrijp ik dat geld misschien een pijnpunt is. Daarom zijn er drie boxen. Zo is er altijd een box die wél in je budget past.
Reken op een intensieve begeleiding, waarbij je zelf ook behoorlijk aan de slag gaat. Ervaar hoe het is om er niet meer alleen voor te staan.
Ik help je aan nieuwe connecties en introduceer je in mijn netwerk.

Kijk gerust bij referenties en lees wat anderen zeggen over De ArbeidsBELmiddelaar.

Boek jouw intakegesprek*

 Tip:

Mijn pakketten zijn ook bijzonder geschikt als je van baan wilt wisselen of juist wilt uitzoeken waar jouw passie ligt. Neem snel contact met me op. Maak van vandaag de eerste dag van de rest van je leven.

Het intakegesprek

Dit kost € 125,- inclusief btw en duurt 1,5 uur. Je ontvangt veel tips en adviezen en samen ontdekken we welke begeleiding jou verder helpt.
Neem daarna een strippenkaart en ontvang de volgende fijne korting!

  • € 25,- korting bij een 3 uur strippenkaart
  • € 50,- korting bij een 6 uur strippenkaart
  • € 75,- korting bij een 9 uur strippenkaart