De echte ontmoetingArbeidsBELmiddelaar

Een ontmoeting kan je leven anders maken…

We hebben er een nieuwe wereld bij. De online wereld. Een wereld waar je makkelijk contacten legt. Ideaal om kennis te delen of te vergaren. Je netwerk uit te breiden en snel op de hoogte blijft van ontwikkelingen. Ik ben blij met deze nieuwe wereld.
Toch wil ik meer! Jij ook?

Contact is niet hetzelfde als een ontmoeting

Mijn contacten koester ik. Toch zijn ontmoetingen me nog dierbaarder. Je geeft elkaar een hand. Je kijkt elkaar in de ogen. Bam! De internet bullshit -waar we imperfecties verbergen achter virtuele maskers- valt weg. Twee mensen, elk met hun eigen verhaal. Ineens ben je zoveel meer dan een digitaal CV en een profielfoto. Je hebt me geraakt met jouw verhaal. Ik weet niet alleen wát voor baan of medewerker je zoekt, maar ook wáárom.

De Echte Ontmoeting biedt kansen. Ook aan jou

Daarom organiseer ik jaarlijks Echte Ontmoetingen. Bijeenkomsten waar werkzoekenden, werknemers, ondernemers en werkgevers het gesprek aangaan.
Altijd op een sfeervolle locatie. Altijd met een inspirerende spreker.

Want een ontmoeting brengt beweging en diepgang. Echtheid, zodat ik meer van je weet en dus een waardevollere connectie voor je ben. Met plezier verbind ik je met mensen die jou weer een stapje verder helpen op jouw weg. En jij doet dat voor jouw ontmoetingen. We kunnen allemaal weleens een steuntje in de rug gebruiken, toch?

Dit levert De Echte Ontmoeting op

• Inspiratie en nieuwe inzichten
Luister naar de verhalen van de sprekers. Ontvang direct toepasbare tips. Deel jouw tips. Vind een andere aanpak om jouw doel te bereiken. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
• Energieboost
Zit je al een tijdje in een negatieve spiraal? Na de echte ontmoeting denk je weer in mogelijkheden. Omdat je nieuwe manieren hebt ontdekt. Je bruist weer van de energie en frisse ideeën.
• Echte ontmoetingen en nieuwe kansen
Je leert nieuwe mensen beter kennen. Zo helpen we elkaar verder. Leggen we verbindingen in een wereld vol contrasten. Enne… al drie mensen vonden een nieuwe baan na het bijwonen van een echte ontmoeting. Ben jij de volgende?

Waar wacht je nog op?

Boek hier jouw ticket voor de volgende Echte Ontmoeting.

Beetje verlegen??

Vind je het spannend om je op te geven?
Na elke Echte Ontmoeting vraag ik een van de bezoekers hun persoonlijke beleving van de dag te verwoorden.
Klik hier en lees hun verhalen.

Schudden wij elkaar binnenkort persoonlijk de hand…?